Головна » 2016 » Квітень » 13

   Керівництвом Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) значна увага приділяється попередженню надзвичайних подій серед особового складу, його психоемоційному стану, морально-психологічному клімату в колективі. Ця проблема особливо актуальна в складних економічних, фінансових, і політичних умовах в суспільстві. З метою об’єктивного інформування керівництва установи щодо характеру взаємовідносин між співробітниками та їх психоемоційного стану в Копичинській виправній колонії (№112) систематично проводиться психодіагностика персоналу.


   Психолог відділу по роботі з персоналом установи провів анонімне анкетування співробітників на предмет вивчення стану морально-психологічного клімату в колективі.
   Як показали результати анкетування, ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Nichlav | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)

   Благоустрій в усі часи був візиткою будь-якого міста, створював затишок, комфорт для самих мешканців, забезпечуючи сприятливі умови для їхньої життєдіяльності. Саме з того який в місті благоустрій, в якому стані дороги, тротуари, площі, як виглядають зелені насадження, яка ситуація з впорядкуванням парків та скверів, складається враження про населений пункт.


   8 квітня міські бібліотеки для дорослих та дітей спільно з працівниками міської ради взяли активну участь у прибиранні території колишнього банку.

   Давайте подбаємо про наше місто разом. Чистота, це в першу чергу здоров’я наших дітей.

Автор: Оксана Благута

Переглядів: 361 | Додав: Nichlav | Дата: 13.04.2016 | Коментарі (0)