Головна » 2016 » Квітень » 01

   На базі Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) відбулася зустріч персоналу установи із Копичинським міським головою Павлом Лосиком та з головою громадської організації «Твоє місто» Іриною Іванків.
  

   В ході зустрічі Мер міста ознайомив співробітників установи із подальшими планами на покращення міста та звернувся з прохання про допомогу матеріальними коштами, наголосивши пенітенціаріям не залишатися байдужими до рідного міста, слідкувати за дотриманням екологічного стану на високому рівні.
   Також голова громадської організації «Твоє місто» Ірина Іванків детальніше розповіла про те, що зібрані кошти будуть використані на озеленення міста, закупівлі краски щоб відновити дитячі ігрові майданчики та ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Nichlav | Дата: 01.04.2016 | Коментарі (0)

   На базі Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) проведено пожежно-тактичні навчання по гасінню умовної пожежі.
Метою цих навчань є налагодження злагодженої взаємодії між службами, відпрацювання тактики гасіння вогню, тренування умінь і навиків, необхідних для оперативного реагування у випадку виникнення пожеж та успішної їх ліквідації.


   Під час занять були залучені пожежні караули ДПРП-22 м.Копичинці, особовий склад відомчої пожежної охорони та добровільна пожежна дружина Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112).
   Тактичний задум полягав в практичному гасінні умовної пожежі, яка виникла в столярному цеху установи. Горіння супроводжувалося високою температурою, виділенням великої ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: Nichlav | Дата: 01.04.2016 | Коментарі (0)