Головна » 2016 » Квітень » 13 » В Копичинській виправній колонії (№ 112) проведено анонімне анкетування персоналу на предмет вивчення стану морально-психологічного клімату
15:27
В Копичинській виправній колонії (№ 112) проведено анонімне анкетування персоналу на предмет вивчення стану морально-психологічного клімату

   Керівництвом Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) значна увага приділяється попередженню надзвичайних подій серед особового складу, його психоемоційному стану, морально-психологічному клімату в колективі. Ця проблема особливо актуальна в складних економічних, фінансових, і політичних умовах в суспільстві. З метою об’єктивного інформування керівництва установи щодо характеру взаємовідносин між співробітниками та їх психоемоційного стану в Копичинській виправній колонії (№112) систематично проводиться психодіагностика персоналу.


   Психолог відділу по роботі з персоналом установи провів анонімне анкетування співробітників на предмет вивчення стану морально-психологічного клімату в колективі.
   Як показали результати анкетування, між співробітниками установи склався здоровий морально-психологічний клімат, який у цілому характеризується позитивними показниками. Колектив колонії здатний виконувати службові завдання, покладені на нього державою.

Віталій Побережний,
психолог відділу по роботі з персоналом
Копичинської виправної колонії (№ 112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Переглядів: 283 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: