Головна » 2017 » Червень » 15

  Вчора, в рамках комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення, в Гусятинському районі  відбулося вивчення готовності служб цивільного захисту району та аварійно-рятувальних служб до реагування на виникнення надзвичайних ситуацій та проведено перевірку рівня взаємодії між усіма екстреними службами.

  Проведено навчання з ліквідації пожежі на території Копичинецького лісництва та загрози перекидання вогню на усю площу лісового масиву, прилеглих сільгоспугідь і міста Копичинці. Внаслідок спалювання сухої трави, виникла пожежа лісової підстилки з подальшим переростанням у верхову пожежу хвойного масиву на території Копичинецького лісництва Чортківського лісгоспу.  Площа пожежі орієнтовно 7 га. У зв’язку з цим виникла необхідність у негайному ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Nichlav | Дата: 15.06.2017 | Коментарі (0)

    Перший матч 1/8 фіналу кубку Тернопільської області з футболу.

   14 червня. Копичинці. Стадіон «Надія». 500 гл. +18 град.

   Арбітр: Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Віталій Буняк (Бережани), Вадим Трач (Тернопіль).

   Делегат-спостерігач: Олександр Найко (Тернопіль).

   ФК «Копичинці»: Черниш, Сагайдак, Гондз (Зубик, 84), Чепига, Худзік (Павлишин, 58), Ватраль, Сокіл, Н. Мороз (Гуменюк, 77), Пинило (Куріцький, 46), Сливка, Шпак-к.

   «Колос»: Колісник, М. Турчак, Світлик, П. Грабчак, Забитівський, Головко, Бардокін-к, В. Грабчак (Процик, 90+3), Комар, В. Турчак (Лис, 90+2), Кузів (Муравський, 58).

   Голи: В. Турчак (25), І. Світлик (48), В. Сагайдак (58).

   Попереджені: Р. Ватраль (48), А. Шпак (80).

... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: Nichlav | Дата: 15.06.2017 | Коментарі (0)