Головна » 2016 » Грудень » 20 » У дитячому садочку м.Копичинці буде замінено 24 вікон та 14 дверей за державні кошти
18:52
У дитячому садочку м.Копичинці буде замінено 24 вікон та 14 дверей за державні кошти

   19 грудня голова райдержадміністрації Віталій Батіг з робочою поїздкою побував в м.Копичинці. Там він відвідав дитячий садочок. Разом із міським головою Павлом Лосиком оглянули його приміщення, ознайомилися із роботою харчоблоку, оглянули кімнати, особливо ті, в яких заплановано замінити старі вікна новими, енергозберігаючими.

   200 тисяч гривень виділено постановою Кабінету міністрів на соціально-економічний розвиток громад, за сприяння народного депутата Миколи Люшняка. Тож за ці гроші придбано для садочка 24 вікна та 14 дверей. Встановивши вікна і двері, вдасться зберегти тепло.

   Цю дошкільну установу відвідує 281 дитина. «Великої черги, щоб влаштувати у садочок дитину немає. До того ж у садочок ходять дітки і із навколишніх сіл» - каже міський голова Павло Лосик. На дитину в день виділяється 15 гривень . З них 9 гривень платять батьки, а 6 – виділяє міська рада. Також міський голова поділився іншими планами щодо цього закладу для дітей. А це, в першу чергу, заміна даху , а далі отеплення стін і так далі.

   Віталій Батіг зазначив, що цього року за рахунок коштів, виділених урядом на соціально-економічний розвиток вдалося реалізувати багато енергозберігаючих проектів в закладах соціальної сфери.

Гусятинська РДА

Переглядів: 345 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: