Головна » 2016 » Грудень » 20

   19 грудня голова райдержадміністрації Віталій Батіг з робочою поїздкою побував в м.Копичинці. Там він відвідав дитячий садочок. Разом із міським головою Павлом Лосиком оглянули його приміщення, ознайомилися із роботою харчоблоку, оглянули кімнати, особливо ті, в яких заплановано замінити старі вікна новими, енергозберігаючими.

   200 тисяч гривень виділено постановою Кабінету міністрів на соціально-економічний розвиток громад, за сприяння народного депутата Миколи Люшняка. Тож за ці гроші придбано для садочка 24 вікна та 14 дверей. Встановивши вікна і двері, вдасться зберегти тепло.

   Цю дошкільну установу відвідує ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Nichlav | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

   Вчора голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом з Копичинським міським головою Павлом Лосиком відвідали підопічних стаціонарного відділення соціального обслуговування одиноких громадян у Копичинцях.

   Керівники оглянули кімнати, ознайомилися із умовами проживання, цікавилися станом обслуговування та надання медичних послуг, а також принагідно вітали стареньких із святом Миколая та бажали багато років життя у здоров’ї та спокої. Директор територіального центру Оксана Добровольська та завідуюча відділенням Галина Бейзор показали кімнати, у яких цьогоріч зроблено ремонт, замінено двері. Також похвалилися альтанкою, яка встановлена за сприяння влади.

< ... Читати далі »
Переглядів: 338 | Додав: Nichlav | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)