Головна » 2016 » Грудень » 20 » Підопічних стаціонаргого відділення територіального центру відвідали Віталій Батіг та Павло Лосик
18:44
Підопічних стаціонаргого відділення територіального центру відвідали Віталій Батіг та Павло Лосик

   Вчора голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом з Копичинським міським головою Павлом Лосиком відвідали підопічних стаціонарного відділення соціального обслуговування одиноких громадян у Копичинцях.

   Керівники оглянули кімнати, ознайомилися із умовами проживання, цікавилися станом обслуговування та надання медичних послуг, а також принагідно вітали стареньких із святом Миколая та бажали багато років життя у здоров’ї та спокої. Директор територіального центру Оксана Добровольська та завідуюча відділенням Галина Бейзор показали кімнати, у яких цьогоріч зроблено ремонт, замінено двері. Також похвалилися альтанкою, яка встановлена за сприяння влади.

   Цього дня до стареньких із концертною програмою завітали аматори Копичинецького центру культури і дозвілля і Копичинської дитячої музичної школи. Самодіяльні артисти та юні музиканти інсценізували, читали вірші, співали та грали на музичних інструментах, за що підопічні відділення не шкодували для них гарячих оплесків.

   Очільники привітали стареньких із прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового, побажали усяких гараздів та подякували працівникам відділення про турботу про цих людей.

   Завідуюча відділенням Галина Бейзор зі своєї сторони також подякувала нам за увагу до їхнього закладу. Адже найбільше, чого зараз потребують її підопічні – це спілкування.

Гусятинська РДА

Переглядів: 341 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: