Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку
17:50
Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку

   Голова райдержадміністрації Віталій Батіг   разом із заступником голови райдержадміністрації Надією Галябардою побували у Копичинецькому стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

   Тут, для літніх людей з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку відбулися урочисті заходи.

   Віталій Батіг у своєму вітальному слові колективу і підопічним стаціонарного відділення зичив добра, здоров’я,  сил і натхнення для хороших справ. Віталій Степанович дякував персоналу за бездоганне виконання своїх обов’язків, за те, що щодня дарують свою любов, увагу та опіку людям поважного віку.

   У заходах взяли участь Копичинецький міський голова Павло Лосик, директор територіального центру соціального обслуговування Оксана Добровольська.

   Люди, для котрих стаціонарне відділення із певних причин стало домівкою,  повинні почувались як удома, відчувати, що про них думають, піклуються.

   Варто відмітити, що на даний час у стаціонарному відділенні проживають 20 одиноких непрацездатних громадян району. Тут вони забезпечені повноцінним чотириразовим харчуванням, комунально-побутовими послугами, медичним обслуговуванням, м’яким та твердим інвентарем, одягом і взуттям.

   Віталій Батіг на свято до людей похилого віку, як завжди, завітав із подарунками. Урочистоті для стареньких прикрашено музичним вітанням та святковим столом, на якому були страви майстерно і з любов’ю приготовані робітниками кухні нашого закладу.

Гусятинська РДА

Переглядів: 423 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: