Головна » 2016 » Жовтень » 10 » В установі проведено духовний захід
17:41
В установі проведено духовний захід

   У Копичинській виправній колонії УДПтСУ в Тернопільській області (№112) священнослужителі приходять до засуджених установи, підтримують їх духовно, не дають впасти у відчай, дають поради.

   В суботу 08 жовтня 2016 року в Копичинській виправній колонії № 112 з метою покращення профілактичної та виховної роботи серед засуджених було проведено духовну зустріч засуджених із представниками Церкви Повної Євангелії «Любов і Зцілення» з залученням до даного заходу місіонерів, які є громадянами Норвегії.

   В заході взяли участь 8 представників Норвезької церкви «фрі кіркен» та представники  Церкви Повної Євангелії «Любов і Зцілення».

   Під час зустрічі представники Церкви Повної Євангелії «Любов і Зцілення» та гості з Норвегії мали на меті надати вичерпну інформацію про різноманітні шляхи людини до Бога.  Прочитали засудженим витяги із Біблії та Євангелії про те,  яким повинно бути життя практикуючого християнина. На своїх прикладах розповіли про свої пошуки Божественного в душі людини. Засуджені взяли активну участь в обговоренні порушених проблем.

   Після проведеного заходу було обговорено плани подальшої співпраці даної релігійної організації з установою з метою проведення духовно – просвітницьких заходів для засуджених.

   Адміністрація установи щиро дякує представникам Церкви Повної Євангелії «Любов і Зцілення» та гостям із Норвегії  за проведений захід, який дав можливість кожному засудженому зрозуміти: його духовне здоров’я залежить тільки від нього самого.

Заступник начальника установи

із соціально - виховної та психологічної роботи

Копичинської виправної колонії

УДПтСУ в Тернопільській області (№112)

майор внутрішньої служби                                                  О.О.Окрушко  

Переглядів: 331 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: