Головна » 2017 » Лютий » 23 » В державній установі Копичинська виправна колонія (№112) проведено заходи з нагоди відзначення Дня героїв Небесної Сотні
16:14
В державній установі Копичинська виправна колонія (№112) проведено заходи з нагоди відзначення Дня героїв Небесної Сотні

   День 20 лютого Україна, з метою увічнення великої людської, громадської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, відзначає День Героїв Небесної Сотні. Цими днями українці захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини, європейське майбутнє України.

   В ці дні Україна прощалася з своїми синами та дочками. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Знову від нас пішли найкращі. Ті, для кого "справедивість", "гідність", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їхнього життя.  Історія України мала багато трагічних періодів. Коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.

   На Майдані пліч-о-пліч стали українці і євреї, росіяни та вірмени, грузини і білоруси.   Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. І хоч кулі снайперів - це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались... Так на Майдані з'явилась ще одна сотня – «Небесна».

   В Копичинській виправній колонії (№112) у клубі установи  для засуджених  було організовано та проведено перегляд фільму: «Зима, що нас змінила».

   По молитовних кімнатах установи представниками  православної  та  греко – католицькими  конфесіями  було  відслужено   панахиду  за  загиблими  українцями.

   Для персоналу установи було проведено перегляд фільму «Слідами революції».

   Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно і духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки…


Заступник начальника відділу

соціально - виховної та психологічної роботи

Копичинської виправної колонії (№112)

капітан внутрішньої служби

Орішко Тарас          

 

Переглядів: 634 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: