Головна » 2016 » Квітень » 21 » Співробітники Копичинської виправної колонії (№112) провели роботи по благоустрою прилеглої до установи території
15:40
Співробітники Копичинської виправної колонії (№112) провели роботи по благоустрою прилеглої до установи території

  

15 квітня 2016 року співробітники Копичинської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області (№112) провели роботи з благоустрою прилеглої до установи території.

   Незалежно від обійманих посад працівники установи вигрібали листя, облагороджували квітники, обрізали та приводили до ладу дерева та декоративні кущі. Керівництво установи не залишилось осторонь і власним прикладом заохочувало підлеглих до суспільно-корисної праці.

   Але нікому навіть в голову не прийшло ухилитись від весняних робіт. Адже, крім підтримання чистоти та порядку на приштабній території, цього дня можна було і свіжим повітрям подихати, і в робочому колективі настрій підняти. Спільними силами був зроблений ще один крок на зустріч чистоті навколишнього середовища та своєї душі.

   Завданням даних акції є не тільки впорядкування адмінтериторії та висадження зелених насаджень, а й пропаганда охорони навколишнього природного середовища. Однак потрібно пам’ятати, що піклування про довкілля не обмежується одним днем – воно повинно бути щоденним

Переглядів: 277 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: