Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Працівники бібліотеки для дорослих відсвяткували професійне свято та відзначили найкращих читачів
12:55
Працівники бібліотеки для дорослих відсвяткували професійне свято та відзначили найкращих читачів

  30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відзначається це свято. Сама назва - Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги немає знань, поступу вперед. В цей день працівники книгозбірень приймають найщиріші вітання від своїх колег та вдячних читачів.
  Цього року працівники Копичинецької міської бібліотеки для дорослих  з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вирішили  відзначити  найкращих, найактивніших читачів абонементу, юнацького відділу, Інтернет-Центру та нагородити  їх по місцю роботи, навчання.


  В подарунок від книгозбірні найкращі читачі отримали сувеніри на згадку та художню книгу сучасних українських письменників.
  Шанувальники книги були приємно здивовані і теж приєднались до найщиріших вітань з професійним святом, та відмітили, що їм завжди подобається відвідувати бібліотеку та спілкуватись із професіоналами своєї справи.

Блог Копичинецької міської бібліотеки

Переглядів: 345 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: