Головна » 2017 » Жовтень » 9 » ФК «Копичинці» відсвяткував вдале завершення футбольного сезону
16:41
ФК «Копичинці» відсвяткував вдале завершення футбольного сезону

   8 жовтня, після свого останнього поєдинку першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу, футболісти ФК «Копичинці» та їхні тренери відсвяткували вдале завершення футбольного сезону, в якому команда зайняла друге місце.

   Урочистості відбулися в копичинецькому ресторані «Імператор».

   Привітати футболістів особисто прийшли голова Гусятинської районної державної адміністрації Віталій Батіг, міський голова Копичинців Павло Лосик, котрі відзначили гравців та їх тренерів грошовими преміями.

Від імені Федерації футболу Гусятинського району її голова Віталій Остафійчук нагородив срібних призерів обласної першості подяками та грамотами. Також пан Віталій виготовив дві іменні футболки з фото ФК «Копичинці» зразка 2017 року, на яких кожен футболіст підписався. Одна з них буде зберігатися у клубному музеї, інша – у офісі Федерації футболу Гусятинського району. А ще, дружинам футболістів подарували чашки з емплемою клубу...

   Федерація футболу Тернопільської області вітає ФК «Копичинці» та всіх осіб, які були дотичні до «срібного» успіху команди в 2017 році. Бажаємо і в наступному році не збавляти обертів та досягнути ще більший висот!

ФФТО

Переглядів: 452 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: