Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Фермерське господарство «МАСАРІВСЬКІ ЛИПКИ»
19:15
Фермерське господарство «МАСАРІВСЬКІ ЛИПКИ»

   Про Копичинецьке підприємство «Масарівські Липки» «районка» не раз розповідала читачам, а заодно і жителям Надзбручанського краю.

   «Вдихнувши» життя у колись занедбані цехи відділення «Сільгосптехніки», надавши нового їм статусу й призначення, після тотальної реконструкції й модернізації, розширення території, нині воно є в шерензі ведучих м’ясопереробних підприємства України. 

   Його керівник – Василь Богданович Липка, що став продовжувачем справи батька, не лише докорінно змінив кустарне виробництво продукції на сучасний добротний, високомеханізований технологічний комплекс.

   Сьогодні тут, за словами головного технолога Світлани Василівни Пущак, освоєно випуск близько 200 видів м’ясних виробів. Основна маса сировини, крім закупівлі у фермерських, підсобних господарствах населення, виробляється на власній базі. Для цього у пайовиків орендується земля в Гусятинському й Чортківському районах, є свинарники та пташники.

   «Масарівські Липки» також сповна наповнюють бюджети міста, району, області, високою є заробітна плата працюючих. Не стоїть колектив осторонь усіх заходів, що проводяться на теренах краю. А за волонтерство, допомогу всім необхідним учасникам АТО, удостоєний іменного прапора військового підрозділу передової з автографами вдячних захисників України за моральну й матеріальну підтримку.

Вісник Надзбруччя

Переглядів: 906 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: