Головна » 2016 » Липень » 30 » Зустріч з народним депутатом України Миколою Люшняком
11:09
Зустріч з народним депутатом України Миколою Люшняком

   28 липня в Копичинецькому міському ЦКіД народний депутат України Микола Люшняк зустрівся із жителями м. Копичинці.

   Відкриття зустрічі відбулося із короткого виступу Богдана Кілічавого, випускника Таллінського університету (Естонія), який доступно розповів присутнім про електронне врядування в Україні, перспективи його впровадження та висловив свою позицію щодо створення «електронного міста» - міста Копичинці. Продовжив діалог Микола Володимирович про потребу повноцінного впровадження електронного врядування в Україні, а точніше – в створених об’єднаних громадах.

   Згодом народний депутат прозвітував про свою роботу у Верховній Раді Україні та на виборчому округу, ознайомив присутніх з принципами роботи органу законодавчої гілки влади. Микола Володимирович закликав усіх до співпраці та наголосив, що люди можуть звертатися із своїми проблемами та пропозиціями до його громадських приймалень.

   В ході зустрічі він також зауважив про необхідність активного включення в процес децентралізації, навів приклад на декількох новостровених територіальних громадах, їх повноцінного та результативного функціонування. Микола Володимирович запропонував свою допомогу з реалізації політики у сфері об’єднання територіальної громади. Міський голова Лосик Павло Степанович підтримав позиції народного депутата України та сказав, що м.Копичинці зробила перші кроки на шляху об’єднання, далі черга за селами та їх очільниками. В результаті присутні у залі дійшли висновку, що постала гостра потреба в обміні досвідом: як позитивним, так і негативним – щоб уникнути помилок в майбутньому.

   В кінці зустрічі відбулась жвава дискусія-діалог у форматі «запитання-відповіді», які стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: організація та порядок субсидій, покращення якості життя громадян, стрімке підняття цін на фоні девальвації гривні, події на Сході України тощо. На завершення жителі міста подякували народному депутату України Миколі Володимировичу за часті зустрічі, розуміння та завжди надану допомогу у будь-якій ситуації.

Реальність Клпичинець

Переглядів: 266 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: