Головна » 2016 » Квітень » 1 » Зустріч міського голови м. Копичинці із співробітниками Копичинської виправної колонії (№ 112)
13:19
Зустріч міського голови м. Копичинці із співробітниками Копичинської виправної колонії (№ 112)

   На базі Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) відбулася зустріч персоналу установи із Копичинським міським головою Павлом Лосиком та з головою громадської організації «Твоє місто» Іриною Іванків.
  

   В ході зустрічі Мер міста ознайомив співробітників установи із подальшими планами на покращення міста та звернувся з прохання про допомогу матеріальними коштами, наголосивши пенітенціаріям не залишатися байдужими до рідного міста, слідкувати за дотриманням екологічного стану на високому рівні.
   Також голова громадської організації «Твоє місто» Ірина Іванків детальніше розповіла про те, що зібрані кошти будуть використані на озеленення міста, закупівлі краски щоб відновити дитячі ігрові майданчики та спортмайданчики, освітлення вулиць, встановлення нових лавочок для відпочинку в парку. Вище наведена продукція буде замовлятися у колонії, тому це буде взаємовигідна співпраця для підприємства установи із містом. В цілому усі кошти будуть використані для покращення естетичного вигляду міста.
   На завершення зустрічі начальник установи полковник внутрішньої служби Ярослав Буняк подякував гостям за візит та наголосив, що Копичинська виправна колонія (№ 112) не залишиться осторонь покращення міста.

Відділ по роботі з персоналом
Копичинської виправної колонії (№112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Переглядів: 360 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: