Головна » 2016 » Лютий » 29 » З учасниками АТО м.Копичинці зустрівся голова РДА
21:58
З учасниками АТО м.Копичинці зустрівся голова РДА

   Перебуваючи із робочою поїздкою в м.Копичинці 26 лютого, голова райдержадміністрації Віталій Батіг за участю заступника голови РДА Надії Галябарди та міського голови Павла Лосика провів зустріч із учасниками антитерористичної операції, жителями міста.

   Учасників АТО найбільше цікавило питання виділення землі. Також атовці ділилися із проблемами, з якими приходиться зіштовхуватися при оформленні земельних ділянок.

   Учасники бойових дій також порушували питання пасажирських перевезень. Нарікали, що в місті водії відмовляються перевозити атовців через відсутність пільгових місць. Павло Лосик, міський голова, обіцяв вирішити цю проблему найближчим часом.
   Віталій Батіг зазначив, що одним з пріоритетних завдань органів влади є максимальне охоплення соціальними послугами та пільгами учасників бойових дій. Тому він пообіцяв, що прикладе усіх зусиль, виходячи із своїх можливостей, щоб допомогти кожному. В ході зустрічі районний керівник ознайомив присутніх з особливостями проходження служби за контрактом, матеріальним та соціальним забезпеченням військових контрактників.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 316 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: