Головна » 2017 » Жовтень » 19 » З робочою поїздкою в м.Копичинці побував Віталій Батіг
18:58
З робочою поїздкою в м.Копичинці побував Віталій Батіг

   Із робочим візитом голова райдержадміністрації Віталій Батіг 18 жовтня побував  у Копичинському стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

   Очільник спілкувався із обслуговуючим персоналом, цікавився проблемами, які виникають у нелегкій щоденній праці. Так, цього дня на земельній ділянці проводяться завершальні осінньо-польові роботи. Віталій Степанович запитував у стареньких про їх здоров’я, чи смачно годують та чи задоволенні вони обслуговуванням з боку працівників центру.  На сьогодні тут перебувають 20 людей похилого віку.

   Працівники звернулись до районного керівника із проханням вчасної виплати заробітної плати.

   Голова райдержадміністрації запевнив, що невдовзі дане питання буде врегульовано, а ще наголошував на добросовісному виконанні своїх обов’язків відносно стареньких.

   Перебуваючи з робочою поїздкою в м.Копичинці, голова районної державної адміністрації Віталій Батіг оглянув хід ремонтних робіт мосту. Роботи перебувають на стадії завершення. Відновлення мосту здійснюється силами Тернопільської бригади за кошт Копичинського місцевого бюджету. На черзі – встановлення перил.

   Попереду – роботи по розчистці ставку.

   Очільник району, спілкуючись з  робітниками, цікавився термінами здачі об’єкту в експлуатацію.

Гусятинська РДА

Переглядів: 409 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: