Головна » 2017 » Листопад » 3 » З робочим візитом в м.Копичинці побував Віталій Батіг
19:58
З робочим візитом в м.Копичинці побував Віталій Батіг

   Голова райдержадміністрації Віталій Батіг 2 листопада побував з робочим візитом в м. Копичинці. Разом із Копичинецьким міським головою Павлом Лосиком зустрілися із виконавцями ремонтних робіт з реконструкції мосту в м. Копичинці.

   Побували на ділянці ведення робіт. Тут роботи уже на завершальній стадії.

   Також Віталій Батіг  вивчав  стан проведення капітального ремонту тротуару на вул. Шевченка в м. Копичинці, кошти для проведення якого виділено з державного бюджету розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 травня 2017 р. N 310-р.

   Цим розпорядженням у  2017 році  субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам надано Копичинецькій міській  раді в сумі 500 тисяч гривень на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (загальний фонд).   Керівник району ознайомився із проведеними роботами та  дав ряд зауважень. Віталій Степанович підкреслив, що   потрібно цінувати кожну державну копійку. Тому роботи мають бути проведені якісно.

   Варто зазначити, що цього річ на реалізацію соціальних проектів з держбюджету район отримав по різних напрямках  понад 22 мільйони гривень.

   Очільник дав доручення міському голові вжити дієвих заходів щодо ліквідації ямковості на дорогах міста.

Гусятинська РДА

Переглядів: 765 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: