Головна » 2016 » Лютий » 29 » Вручення мультимедійного проектора та ноутбука Копичинецькій ЗОШ №2
21:33
Вручення мультимедійного проектора та ноутбука Копичинецькій ЗОШ №2

   Для вручення мультимедійного проектора та ноутбука 26 лютого голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом із заступником Надією Галябардою та начальником відділу освіти Оксаною Кащишин  завітали у Копичинецьку загальноосвітню школу №2.

   Директор навчального закладу Наталія Хорощак розповіла про шкільні справи, поділилася планами на майбутнє. Розповіла про високі результати вихованців - призові місця в обласних олімпіадах,  диплом Малої Академії наук України, перше місце в краєзнавчому конкурсі, досягнення з наукових робіт.

   Віталій Батіг зустрівся з активом учнівської молоді. Щоб учні могли з комфортністю здобувати знання сьогодні посадовці їм вручили сучасний проекційний апарат. У школі уже є 2 проектори, які використовуються в навчально-виховних процесах. Районний керівник побажав учням здоров'я до навчання, мирного неба над головою і Божого благословення. Президент школи щиро подякувала від усього учнівського колективу посадовцям за цінні дарунки.

   Директор освітньої установи додала, що учні беруть активну участь у волонтерській роботі, вони формують продуктові набори, дружньо ліплять вареники, випікають солодощі, щоб таким чином підтримати та потішити бійців АТО. Також директор розповіла, що у травні місяці школа святкуватиме свій 80-ій ювілей, який припадає на день пам'яті Івана Богослова, покровителя навчального закладу.

   Оксана Кащишин повідомила присутнім, що їх вчитель математики Андрій Яворівський, представляючи Гусятинський район в обласному конкурсі  серед вчителів, увійшов в п'ятірку найкращих педагогів області.

   Посадовці оглянули класні кімнати, спортивний зал, їдальню,  куточок слави Героям Небесної Сотні та Героям АТО.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 320 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: