Головна » 2011 » Листопад » 8 » Візит представників районної та обласної влади у Копичинці
20:38
Візит представників районної та обласної влади у Копичинці
   7 листопада голова районної ради Надія Хоптян та заступник голови райдержадміністрації Олександр Собань відвідали Копичинецьку міську раду з метою з’ясування стану справ щодо виконання доручень та завдань голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна, даних на обласній виїзній колегії від 30.06.2011 року на базі Копичинецької міської ради. Керівництво району зустрілося із заступником міського голови Б.Гусаком та секретарем міської ради Б.Підвисоцьким. З’ясовано, що завдання та доручення голови ОДА пов’язані із покращенням роботи комунальних підприємств у місті не виконуються належним чином, представники громади обурені безгосподарністю міського голови.

   Голова Гусятинської районної ради також вважає, що місто у геть занедбаному стані. «В Копичинцях потрібно наводити порядок, - наголосила Надія Хоптян. -  При цьому варто уникати політизації процесу, а вести діалог у площині господарських питань».

   Зустріч керівництва району із представниками Копичинецької міської ради відбулася за участі заступника голови ОДА Петра Гоча, начальника управління ЖКГ в області Марії Степанової та представників засобів масової інформації.

   Крім того представники районної влади побували у ЗОШ І-ІІІ ст. № 1- гімназія, де ознайомилися із ходом робіт по облаштуванню внутрішніх вбиралень. Роботи проводяться швидкими темпами. На даний час виконано близько 70% від їх загального об’єму. Завершити роботи планується до кінця поточного року.

Гусятинська РДА

Переглядів: 455 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: