Головна » 2017 » Червень » 12 » Відзначали День журналіста
13:43
Відзначали День журналіста

  6 червня українські журналісти відзначають своє професійне свято – День журналіста. У нинішніх реаліях важко уявити сучасне суспільство без свіжої та оперативної інформації. Тому День журналіста вже давно перейшов з категорії професійного свята в загальнонародний.  За допомогою журналістів люди отримують своєчасну інформацію з професійними поглядами на події та фактами з життя.


   Саме цього дня в читальному залі  Копичинецької міської бібліотеки  для дорослих відбулося святкування професійного свята - Дня журналіста,  організатором якого  Островський Р.К. – секретар первинної організації Національної спілки журналістів України міста Копичинці. На заході були присутні  голова міста -  Лосик П.С., члени НСЖУ –Савка Б.М. (м.Копичинці), Тарабій М.В. (м.Копичинці), редактор газети «Хоростків-інфо» - Наталія Гримак,  директор  Копичинецького музею театрального мистецтва – Руслана Савка, працівник Яблунівського санаторію  - Наталія Сигіль та  працівники бібліотеки.
   З вступним словом виступив Роман Карлович. Він  привітав присутніх зі  святом і коротко розповів про свій журналістський шлях.  Святкова зустріч проходила  в невимушеній живій дискусії. Присутні  обмінялися думками, розповіли про свої перші публікації в пресі.


  Лосик Павло Степанович привітав присутніх з Днем журналіста та урочисто вручив Подяки  від імені міськвиконкому Островському Р.К., Савці Б.М. , Тарабію М.В. за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору.
   У цей святковий день мер міста побажав присутнім журналістам  невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів, планів і мрій, добрих і позитивних новин, сили духу, натхнення, гострого пера, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчих успіхів!

Копичинецька міська бібліотека для дорослих

Переглядів: 371 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: