Головна » 2011 » Квітень » 13 » Валентин Хоптян та керівник БФ «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітер Регер передали діагностичне обладнання Копичинецькій райлікарні
23:35
Валентин Хоптян та керівник БФ «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітер Регер передали діагностичне обладнання Копичинецькій райлікарні

   Завдяки співпраці влади та меценатів Копичинецька районна лікарня Гусятинського району  отримала апарат ультразвукової діагностики та рентгенологічний апарат.

   Медичне обладнання головному лікарю лікарні передали у вівторок, 12 квітня,  голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян та керівник благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітер Регер.

   Валентин Хоптян подякував доброчинній німецькій установі за сприяння в отриманні устаткування, якого потребує Копичинецька лікарня. 

   «Ми щиро вдячні Пітеру Регеру та членам організації, яку він представляє, за ті гуманітарні проекти, які реалізовуються в області у співпраці влади та фонду міста Білефельд, - сказав голова облдержадміністрації. – Переконаний, що таку роботу потрібно продовжувати й далі, адже вона спрямована на надання допомоги тим людям, які потребують підтримки».

   На думку голови облдержадміністрації, обладнання, яке доставлено з Німеччини до Копичинець, стан в нагоді і тим лікується і тим хто лікує та суттєво покращить якість надання медичної допомоги жителям району.

   Керівник благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітер Регер розповів про діяльність очолюваної ним установи та розповів про історію реалізації проекту з надання діагностичного обладнання мед закладу.

   «Я раніше вже бував один раз тут, ознайомлювався з роботою та потребами лікарні. Я відзначив, що тут панує порядок і чистота. Бракує деякого обладнання. Тому, коли нам в Німеччині випала нагода отримати рентгенапарат, ми прийняли рішення про його передачу в Копичинці», - розповів Пітер Регер.

    Від імені районної влади представникам благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» подякували голова райради Надія Хоптян та голова райдержадміністрації Степан Турецький.

Тернопільська ОДА
Переглядів: 570 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: