Головна » 2014 » Вересень » 17 » В Копичинецькій колонії влаштували “мундіаль”
17:06
В Копичинецькій колонії влаштували “мундіаль”

   В Копичинецькій ВК (№ 112) з нагоди Дня фізичної культури та спорту 13 та 14 вересня влаштували турнір з міні-футболу серед засуджених відділень соціально – психологічної служби.

    В турнірі взяли участь дев’ять команд, які були поділені на дві групи. Місця визначались спочатку по групах, а потім по дві кращі команди груп змагались між собою у фінальному турнірі.

   Під час змагань учасники проявили неабияку майстерність та прагнення до перемоги. Фаворитами турніру були команди відділень СПС № 3,4, та 7, які протягом тривалого періоду часу сперечаються за звання кращої команди установи. Однак у запеклій футбольній боротьбі до фіналу вийшли засуджені відділення соціально-психологічної служби № 10 та відділення соціально-психологічної служби № 5 – команда відкриття турніру. Більш досвідчені футболісти відділення СПС № 5 здобули впевнену перемогу над своїми суперниками з рахунком 3:2 і стали переможцями турніру.

    Матч за третє місце між відділеннями СПС № 7 та СПС № 9 пройшов у цікавій боротьбі, але після програних півфіналів не приніс повного задоволення ні одній з команд – учасниць. Перемогу з рахунком 4:2 здобули засуджені відділення соціально – психологічної служби № 9.

   Подібні зустрічі стають добрим стимулом для фізичного самовдосконалення засуджених, виховання командного духу серед них та уміння ефективно взаємодіяти один з одним. Засуджені установи отримали позитивний сплеск емоцій та значений заряд енергії, такі заходи сприяють пропаганді фізичної культури та популяризації різних видів спорту серед засуджених.

   Адміністрація колонії усіляко заохочує найбільш активних учасників, тим самим роблячи процес дозвілля засуджених різноманітним, а участь самих засуджених у подібних заходах – більш масовою.

"За Збручем"

Переглядів: 453 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: