Головна » 2017 » Лютий » 1 » У ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Копичинець з подарунками завітав голова райдержадміністрації
17:12
У ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Копичинець з подарунками завітав голова райдержадміністрації

  Із приємною місією голова райдержадміністрації Віталій Батіг побував у  загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2  м. Копичинець. Із рук районного керівництва школярі отримали 2 ноутбуки та 2  мультимедійні проектори. Для урочин школярі та педагоги зібрались  у актовому залі.

   Віталій Батіг розповів про позитивні тенденції у тих школах, які перебувають в об’єднаних територіальних  громадах або які визнано опорними. Очільник району акцентував увагу на актуальності реформи в освітній галузі, закликав аудиторію долучатися до цих змін. «Саме так можна  оновити матеріально-технічну базу навчального закладу та покращити умови навчання» - підкреслив він.

   «Україна будується не «вгорі», а саме тут на місцях і саме нами», - вважає Віталій Степанович. Директор школи Наталія Хорощак дякувала гостям з району – голові райдержадміністрації Віталію Батогу та заступнику голови РДА Надії Галябарді за цінні подарунки, зичила здоров’я, радості, миру, а ще наснаги та нових здобутків на ниві державницької діяльності. Оскільки кабінет фізики у даному закладі найбільше потребує оновлення, то з метою покращення навчального процесу тут планують встановити один із проекторів. Із розміщенням іншого шкільна громада ще не визначилась.

   Районний керівник оглянув класні кімнати, коридори, вбиральні, їдальню, поспілкувався із педпрацівниками та учнями, цікавився проблемами, націлював керівництво закладу на кроки, які дозволять змінити шкільне життя на краще.

Гусятинська РДА

Переглядів: 303 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: