Головна » 2015 » Грудень » 10 » У Копичинецькій лікарні працюватиме паливна на твердому паливі
11:34
У Копичинецькій лікарні працюватиме паливна на твердому паливі

  9 грудня 2015 року в Копичинецькій районній комунальній лікарні запрацювала  котельня на твердому паливі. У її відкритті взяв участь голова райдержадміністрації Віталій Батіг.
   Урочистості розпочато із короткої молитви та освячення паливної капеланом цього медичного закладу Ярославом Безкоровайним.
 Священнослужитель  подарував представникам районної влади іконки Богородиці «Милосердя двері» для добрих починань.
   Жовто-блакитну стрічку перерізали голова райдержадміністрації Віталій Батіг, голова районної ради Василь Бойчук та головний лікар Копичинецької РКЛ Степан Гукалюк.
   Вітаючи учасників заходу, Віталій Батіг наголосив, що встановлення твердопаливного котла  дозволить залишатися незалежним від споживання імпортованого газу.  Заміна застарілого котельного обладнання на більш високоефективне та енергозберігаюче, за словами голови РДА, дасть змогу обігріти лікарню та водночас заощадити бюджетні кошти на оплату послуг теплопостачання. Віталій Степанович привітав керівництво та медперсонал закладу, побажавши їм плідної, комфортної праці, а також тепла не тільки на роботі, але й у серці.
   Із вітальними словами та словами дяки до присутніх з нагоди відкриття паливної  звернулися також голова районної ради Василь Бойчук, Копичинецький міський голова Павло Лосик, головний лікар медичної установи Степан Гукалюк. Керівник Копичинецької районної комунальної лікарні розповів  про проведені заходи щодо енергозбереження, а саме заміну вікон та дверей на металопластикові. Він подякував представникам районної влади за їх ініціативу та безпосереднє сприяння у втілення в життя проекту по переобладнанні котельні. За попередніми підрахунками встановлення твердопаливного котла дозволить досягнути бажаного теплового результату при  економії 30%.

Гусятинська РДА

 

 

Переглядів: 351 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: