Головна » 2016 » Червень » 8 » У Копичинцях відкриють поліцейську станцію
16:45
У Копичинцях відкриють поліцейську станцію

   Поліцейську станцію незабаром відкриють у місті Копичинці Гусятинського району. Як розповів міський голова Павло Лосик, діятиме вона у штабі виправної колонії. Тут цілодобово чергуватимуть 3 правоохоронців.

   «Там є всі умови -  їдальня, санвузол і буде тісна взаємодія з працівниками кримінально виконавчої служби, - зазначив Павло Лосик. – Зараз чергові їдуть на виклик до нас з Гусятина. А це дозволить правоохоронцям бути ближчими до віддалених населених пунктів, швидше реагувати на правопорушення і вчасно приходити на допомогу. Обслуговуватиме станція  Копичинці та сусідні населені пункти».   Голова обласної державної адміністрації Степан Барна переконаний, що  головне завдання реформ – максимально наблизити послуги до жителів області.
   «Зараз ми працюємо над тим, щоб у кожній з 26 об’єднаних територіальних громад була поліцейська станція, Центр надання адміністративних послуг, місцева пожежна частина, фельдшерсько-акушерський пункт, - зазначив голова ОДА. – Такі станції вже діють у Золотому Потоці, Скалаті, Вишнівці, Байківцях»

Тернопільська ОДА

 

Переглядів: 299 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: