Головна » 2016 » Червень » 29 » Турнір Пам’яті Тараса Протасевича
08:41
Турнір Пам’яті Тараса Протасевича

  25 червня у м. Тернополі відбувся традиційний міський турнір з міні – футболу пам’яті воїна – афганця Тараса Протасевича.

   Організувала турнір Тернопільська обласна спілка ветеранів Афганістану при підтримці управління у справах сім’ї молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради. І вже четвертий раз участь в  турнірі взяла команда Копичинської виправної колонії  УДПтСУ в Тернопільській          (№112). Учать у турніри взяли шість команд.

  Розпочався турнір із хвилини мовчання по загиблим на афганській війні. Потім капітани команд учасниць турніру поклали квіти до могили загиблих земляків. Ми всі, що залишилися живими, повинні завжди пам’ятати тих, хто загинув в Афганістані, і такий турнір ще один раз нагадав нам про подвиги наших солдатів у тій війні. Пам'ять людська не повинна бути втрачена.

  У напруженій боротьбі перше місце взяла команда Служби безпеки України м. Тернопіль. Всі учасники змагань отримали грамоти та медалі за перемогу та участь у турнірі.

  Від Копичинської виправної колонії УДПтСу в Тернопільській області (№ 112) на пам'ять спілці ветеранів Афганістану були подаровані подарунки.

  Учасники турніру отримали величезне задоволення не тільки від гри, а і від спілкування між собою, отже чекаємо на нові зустрічі.


Заступник начальника установи із соціально - виховної та психологічної роботи
Копичинської виправної колонії УДПтСУ в Тернопільській області (№112)
майор внутрішньої служби                                                            О.О. Окрушко

Переглядів: 287 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: