Головна » 2015 » Листопад » 23 » Співробітникам Копичинської виправної колонії (№ 112) представили нового начальника
10:03
Співробітникам Копичинської виправної колонії (№ 112) представили нового начальника

 19 листопада 2015 року у Копичинській виправній колонії (№ 112) начальник управління ДПтС України в Тернопільській області полковник внутрішньої служби Шацький Андрій Петрович представив особовому складу нового начальника установи підполковника внутрішньої служби Буняка Ярослава Богдановича.
  Привітати новопризначеного керівника завітали колишній начальник управління ДПтС України в Тернопільській області - мер міста Копичинці Лосик Павло Степанович та колишній начальник Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) Возняк Дмитро Йосипович.
   Начальник управління ДПтС України в Тернопільській області Андрій Шацький привітав Ярослава Буняка з призначенням на посаду і звернувся до колективу установи із закликом підтримати нового керівника та допомогти покращити діяльність виправної колонії. До привітань також приєдналися і співробітники установи, які побажали успіхів у подальшій роботі.

ДОВІДКА:

   Буняк Ярослав Богданович - народився 22 грудня 1975 року. У 2000р. закiнчив Львiвський інститут внутрiшнiх справ при Нацiональнiй академiї внутрiшнiх справ України. Освіта – повна вища.
   Розпочав службу з серпня 1996 року на посаді слiдчий слiдчого вiддiлу Тернопiльського МУ УМВСУ в Тернопiльськiй областi.
   Пройшов шлях в Державній кримінально-виконавчій службі від старшого оперуповноваженого по особливо важливих справах оперативно-режимного вiддiлення ВВП УМВСУ в Тернопiльськiй областi до начальника установи – начальника арештного дому Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№112).
   Відомчі заохочувальні відзнаки - Нагрудний знак «За відзнаку в службі», медаль «20 років сумлінної служби».
   Перед призначенням на посаду начальника Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) працював начальником сектору оперативно-розшукової роботи управлiння ДПтС України в Тернопiльськiй областi.

Прес-служба
управління ДПтС України в Тернопільській області

 

Переглядів: 394 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: