Головна » 2015 » Липень » 3 » Робоча зустріч з підприємцями міста
10:54
Робоча зустріч з підприємцями міста

Голова районної державної адміністрації Віталій Батіг у міській раді Копичинець провів робочу зустріч із місцевими приватними підприємцями.

Очільник району наголосив, що  у своїй роботі шукає співпраці з усіма галузями, в тому числі і з підприємницькою. Віталій Степанович цікавився, чи є повне розуміння з фіскальними органами, ретельно вивчав проблеми кожного підприємця, запитував яким чином проводяться розрахунки з державними установами, закладами освіти, культури та ін. Під час зустрічі акцентувалась увага  також і на питанні мобілізації. Мова йшла про виконання планових завдань, співпрацю з райвійськкоматом, забезпечення технікою. Підприємці розповіли про плідну волонтерську діяльність, зокрема про громадську організацію «Твоє місто», яка займається забезпеченням усіма необхідними речами мобілізованих.

Приватні підприємці ділилися наболілим, а це здорожчання цін на газ, опалювання садочків, шкіл та інших закладів у зимовий період; ремонт місцевих доріг, які перебувають у критичному стані; благоустрій міста. Голова райдержадміністрації Віталій Батіг порадив налагоджувати тіснішу співпрацю з міською владою, адже знайшовши розуміння, спільними силами можна вирішити безліч проблеми, докласти усіх зусиль для процвітання міста Копичинці.

Гусятинська РДА

Переглядів: 368 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: