Головна » 2016 » Травень » 24 » Проведено духовний захід
20:18
Проведено духовний захід

  У Копичинській виправній колонії УДПтСУ в Тернопільській області (№112) священнослужителі приходять до засуджених установи, підтримують їх духовно, не дають впасти у відчай, дають поради. 

   В неділю 22 травня 2016 року в Копичинській виправній колонії № 112 з метою покращення профілактичної та виховної роботи серед засуджених було проведено духовну зустріч із Християнами Віри Євангельської.

   В заході взяли участь 6 представників Християн Віри Євангельської під керівництвом Прийдуна С.І.

   Під час зустрічі представники Християн Віри Євангельської мали на меті надати вичерпну інформацію про різноманітні шляхи людини до Бога.  Прочитали засудженим витяги із Біблії та Євангелії про те,  яким повинно бути життя практикуючого християнина. На своїх прикладах розповіли про свої пошуки Божественного в душі людини. Засуджені взяли активну участь в обговоренні порушених проблем. 

  Адміністрація установи щиро дякує представникам Християн Віри Євангельської за проведений захід, який дав можливість кожному засудженому зрозуміти: його духовне здоров’я залежить тільки від нього самого.

 

Психолог відділу соціально - виховної та психологічної роботи Копичинської виправної колонії УДПтСУ в Тернопільській області (№112)

майор внутрішньої служби                                                  О.В. Савка  

Переглядів: 313 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: