Головна » 2017 » Травень » 26 » Прокурор Тернопільської області відвідав Копичинську виправну колонію
16:03
Прокурор Тернопільської області відвідав Копичинську виправну колонію

   Сьогодні прокурорський нагляд за додержанням законів при виконані судових рішень у кримінальних справах, застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян є одним із важливих напрямків роботи щодо дотримання прав та свобод засуджених до позбавлення волі.

   Так 25 травня 2017 року державну установу «Копичинська виправна колонія (№112) відвідав прокурор Тернопільської області старший радник юстиції Перч Вячеслав Орестович. Метою візиту була  - перевірка умов тримання засуджених, додержання їх конституційних прав.

   Прокурор області перевірив умови відбування покарання засудженими, їхнє комунально–побутове забезпечення, рівень медичного обслуговування, умови праці, а також провів прийом засуджених з особистих питань.

   Під час здійснення обходу та спілкування із засудженими скарг на умови тримання, харчування, медичне обслуговування та комунально-побутове забезпечення не надходило.

   За результатами відвідування було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшої роботи щодо дотримання в установі вимог чинного  законодавства.

 

Заступник начальника 

Копичинської виправної колонії (№112)

із соціально - виховної та психологічної роботи

майор внутрішньої служби                                                                      О.О. Окрушко   

Переглядів: 313 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: