Головна » 2015 » Грудень » 21 » Підопічних Копичинецького стаціонарного відділення з святом Миколая привітав Віталій Батіг
17:08
Підопічних Копичинецького стаціонарного відділення з святом Миколая привітав Віталій Батіг

   Голова райдержадміністрації Віталій Батіг відвідав Копичинецьке стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг Гусятинського району). Тут очільник району зустрівся з керівництвом   Галиною Бейзер та Оксаною Добровольскою.  
   Підвели підсумки зробленого за рік, що минає. Дякували усім тим, хто постійно підтримує престарілих спонсорською допомогою. На сьогодні на обліку в стаціонарному відділенні перебуває 21 людина.

   Також голова РДА мав змогу поспілкуватися з трудовим колективом та  обговорити ряд актуальних питань. Віталій Батіг подякував працівницям за їх щоденну роботу. Він зазначив: “Ваша праця є надзвичайно важкою, не завжди вдячною, але ви її все одно виконуєте на совість”.  Працюючих цікавило питання оплати праці на наступний рік. Віталій Батіг сказав: “Кожен на своєму місці має робити свою роботу”.

   Сьогодні із робочим візитом у стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування завітав і Копичинецький міський голова Павло Лосик. Він запевнив, що як представник місцевої влади, докладатиме усіх зусиль, щоб установа функціонувала без жодних проблем, щоб стареньким не бракувало ні продуктів, ні одягу, ні тепла, ні уваги. Він відзначив наявність внутрішнього порядку, дисципліни, тактовності працівників та підтримання належного санітарного стану закладу.

    Оксана Добровольська, яка добре знає потреби підопічних, запропонувала проводити більше культурно-виховних заходів, щоб скрасити буденність людей похилого віку. Оксана Ярославівна відзначила, що постійно відчуває підтримку з боку районної влади. За її словами, відрадно, що посадовці цікавляться проблемами та життям стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування.
 
   Голова райдержадміністрації Віталій Батіг та Копичинецький міський голова Павло Лосик роздали стареньким солодощі, які надіслав  керівник сільськогосподарського підприємства Володимир Коваль.

   Учні НВК «ЗОШІ-ІІІ ст. №1-гімназія» м. Копичинці  з нагоди свята Миколая усім присутнім подарували невелику святкову програму. Школярі розповідали вірші та співали пісні до Чудотворця. Перед старенькими дітвора демонструвала виставу, в основу якої покладено народну казку про колобка. Дитячі пісні та  таночки породжували приємні посмішки та позитивні емоції на обличчях  людей похилого віку. Дуже втішно, що у свято Миколая підопічні стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування  також відчули радість, адже це дійство є  особливе, сповнене   любов'ю, турботою та теплом.

Гусятинська РДА

Переглядів: 267 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: