Головна » 2015 » Листопад » 20 » Перша сесія новообраної міської ради.
21:42
Перша сесія новообраної міської ради.

 19 листопада в приміщенні Копичинецького центру культури і   дозвілля відбулася перша сесія новообраної міської ради.
   Голова Копичинецької  територіальної комісії повідомила, що згідно результатів виборів  25 жовтня 2015 року  Копичинецьким міським головою обраний Лосик   Павло Степанович. Також було ознайомлено присутніх із новообраним складом депутатів міської ради. 

   Священики   парафій міста благословили місцеву  владу на  працю в ім’я громади

     У  роботі першого засідання  взяв участь та виступив голова районної державної адміністрації Віталій Батіг. Він привітав міського голову та  депутатський корпус  із  народним визнанням. Закликав до конструктивної роботи   заради  міста та його мешканців, зазначивши, що  на даному етапі потрібна злагоджена робота усіх, однієї команди, не зважаючи  на те, від якої політичної сили  обрані.

   Віталій Степанович наголосив, що  райдержадміністрація  є відкритою для співпраці, працюватиме для залучення додаткових коштів, шляхом участі в проектах, в тому числі  за рахунок  коштів  Державного фонду  регіонального розвитку. Зокрема, на 2016 рік включено в проект проведення реконструкції вулиці Шашкевича, впровадження енергозберігаючих технологій,  реконструкції дахів навчальних закладів.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 472 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: