Головна » 2016 » Лютий » 29 » НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст №1-гімназія" м. Копичинці отримала від Віталія Батога ноутбук і проектор
21:47
НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст №1-гімназія" м. Копичинці отримала від Віталія Батога ноутбук і проектор

  26 лютого голова райдержадміністрацї Віталій Батіг разом із заступником  Надією Галябардою та начальником відділу освіти Оксаною Кащишин з робочим візитом відвідали НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст №1-гімназія".

   Зустрілися із директором Ольгою Білик. Керівниця розповіла про життя школи, її проблеми та досягнення. За її словами, матеріальна база навчального закладу поповнюється за батьківські кошти.

   Акцентувала увагу на необхідності збільшення крісел в актовому залі, адже при проведенні шкільних заходів вмістимість залу бажає бути більшою. Ольга Білик говорила про налагоджену співпрацю із міським головою Павлом Лосиком, який неодноразово відгукувався на потреби школи. Директор зазначила, що оновлення потребує внутрішнє та зовнішнє подвір'я школи, ще не усі вікна замінено на металопластикові, спортивний зал перебуває в аварійному стані, не завершено облаштування внутрішніх вбиралень.

   Посадовці поспілкувалися із школярами. Віталій Батіг розповів, що вдалося придбати у минулому році для навчального закладу завдяки командній роботі з начальником відділу освіти. Цього дня районне керівництво у подарунок привезло мультимедійний проектор та ноутбук. Віталі Батіг зазначив, що дане устаткування  - хороший предмет для візуалізації  інформації, яку  вчителі доносять до учнів. Очільник району переконаний, що такі кроки з боку райдержадміністрації та відділу освіти спрямовані на покращення умов навчання  та роботи вчителів з метою ефективної подачі навчального матеріалу. Подарований проектор планується стаціонарно встановити в кабінеті англійської мови. Діалог із учнівською молоддю виявився конструктивним. Старшокласники повідомили, що при школі функціонує учнівський уряд, який складається з президента, міністрів, секретаря та інших цікавих посад. Члени уряду обиралися шляхом загальношкільного голосування. Іванків Олекса - очолює уряд. Цьогоріч гімназист завдяки отриманим знанням у школі з англійської мови пройшов онлайн тестування для участі в літньому таборі іноземної мови при Аструм коледжі в Англії.

   При школі також діє військово-патріотична організація "Сокіл", на базі якої  школярі проходять тренування із військової справи.

   Очільник району побажав учням наснаги до знань, знаходити в собі сили та мудрості до навчання, бо вчитися  потрібно не лише на уроках, але й протягом усього свого життя.

   Оксана Кащишин, начальник відділу освіти,  додала,  що гімназисти є активними учасниками олімпіад, різноманітних конкурсів, неодноразовими володарями  найвищих  нагород.

   Учнівський президент  подякував гостям за цінний подарунок, на що очільник району відповів: "Для мене важлива не стільки вдячність, скільки ваші здобутки".

   Голова райдержадміністрації провів зустріч із педколективом.  В ході активного діалогу вичерпно відповів на усі запитання педагогів. Побажав освітянам міцного здоров’я і достатку,  шани і поваги, ніколи не втрачати оптимізму і натхнення, а також – світлої віри у свої сили, адже бути учителем-це високе звання.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 461 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: