Головна » 2012 » Січень » 19 » Новорічно-Різдвяні свята в геріатричному відділенні
20:35
Новорічно-Різдвяні свята в геріатричному відділенні

У геріатричному відділенні територіального центру організовано святкування свята Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового. У Новорічно – Різдвяні свята жителів вищевказаного закладу відвідали: голова районної державної адміністрації О.В. Собань, голова районної ради Н.А.Хоптян, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації О.В. Скоб’як та директор територіального центру Г.Р. Демидась. Вони привітали підопічних із святами, побажали їм міцного здоров’я, благополуччя та активного довголіття.

У переддень Нового року мешканців геріатричного відділення відвідала головуюча кредитною спілкою «Відродження» М.П. Галонська, яка привітала підопічних з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і вручила для 16 підопічних закладу солодощі на суму 900 грн.

Згідно християнських традицій підопічним закладу 6 та 18 січня на Святвечір було подано Святу вечерю. Мешканців закладу прийшли колядувати і щедрувати учні Копичинецьких шкіл №1 та №2. Настоятель греко – католицької церкви Святого Миколая    о. Ігор Середа проводив богослужіння, посвятив воду та вручив солодкі подарунки. На всі три дні Різдвяних свят, Старий – Новий рік, Водохреща приготовлено святкові обіди.

   На Різдвяні свята підопічних відділення також відвідали та вітали: Пастир Євангельської церкви В. Яцюк, який вручив для 16 підопічних закладу подарункові набори на суму 600 грн., отець Л. Урбанський – настоятель церкви Святої Трійці та підприємець Я. Василик принесли продуктові подарунки.

Гусятинська РДА

Переглядів: 553 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: