Головна » 2012 » Травень » 28 » Новини із Копичинецької ЗОШ №2 та візит заступника голови райдержадміністрації Романа Сагайдака
19:39
Новини із Копичинецької ЗОШ №2 та візит заступника голови райдержадміністрації Романа Сагайдака

   25 травня у Копичинецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів відбувся   захід, спрямований на пропаганду    здорового способу життя, популяризації занять фізичною культурою і спортом, інформаційної кампанії до « Євро-2012»  «На порозі Євро 2012». На заході побував заступник голови райдержадміністрації Роман Сагайдак.  Учасники заходу також футбольній команді школи, яка братиме участь у зональних змаганнях на призи кубку «Шкіряний м’яч», побажали успішної гри у Івано-Франківську.


   Після закінчення свята Останнього дзвоника в Копичинецькій школі відбулося офіційне підписання листа до благодійного фонду братів Кличків щодо участі в  конкурсі  «Клич друзів – граймо разом». Листа підписали заступник голови райдержадміністрації Роман Сагайдак, голова ради школи Володимир Тимчишин, міський голова Володимир Пеляк, директор школи Наталя Хорощак. Перемога у конкурсі надасть школі можливість отримати  спортивний майданчик.

   Також 22 травня  представник цієї школи Світлана Василькевич  отримала  в місті Києві  диплом за ІІ місце   у VВсеукраїнському благодійному конкурсі «Добро починається з тебе» (Екологічна номінація).

Гусятинська РДА.

Переглядів: 536 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: