Головна » 2014 » Грудень » 15 » На базі Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися практичні навчання з попередження та протидії терористичним та екстремістським загрозам
15:58
На базі Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися практичні навчання з попередження та протидії терористичним та екстремістським загрозам

Попередження та протидія терористичним та екстремістським загрозам в місцях  масового перебування дітей – під такою назвою відбулися практичні навчання на базі Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. У навчаннях взяли участь керівники освітніх закладів, учні.

Із вступним словом виступила заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда. Вона наголосила на важливості проведення подібних навчань у сьогоднішній надзвичайно складний для України час. Адже наша держава веде неоголошену війну. І усім треба бути готовим у будь-яких складних, життєво важливих ситуаціях діяти правильно.

Із поняттями тероризм та екстремізм, їх проявами ознайомив  присутніх начальник сектору  кримінальної міліції у справах дітей Гусятинського РВ УМВС в Тернопільській області ст.. лейтенант міліції Олег Шимчишин.

 Із основними діями під час  виникнення надзвичайної ситуації та пожежі ознайомив учасників навчань  провідний інспектор  Гусятинського РВ УДСНС в Тернопільській області Ігор Свинарчук.

 Про основні  правила щодо надання першої медичної допомоги при виникненні надзвичайної  ситуації розповів учасникам навчань  лікар-травматолог Копичинецької РКЛ Андрій Ясінський.

Також відбулося практичне навчання з евакуації учнів та персоналу.

Гусятинська РДА.

 

 

Переглядів: 437 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: