Головна » 2014 » Жовтень » 14 » Мандрівну фотовиставку "Революція гідності" - презентували в Копичинцях
16:28
Мандрівну фотовиставку "Революція гідності" - презентували в Копичинцях

   10 жовтня  в Копичинецькому центрі культури і дозвілля відбулася презентація  фотовиставки «Революція гідності».  Дана виставка  розпочала свою мандрівку районами області 23 серпня 2014 року і уже з її експонатами ознайомилися  жителі Під волочиського, Збаразького, Лановецького, Кременецького, Шумського та Теребовлянського районів.

   Оригінальністю виставки є те, що до неї долучаються світлини, які  демонструють події в часі Революції гідності з кожного району.

   На відкритті виставки побували голова районної державної адміністрації Ігор Аніловський, голова районної ради Василь Бойчук, заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда.

   Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Ігор Аніловський зазначив, що події, які ми пережили під час революції гідності змінили нас усіх і наше ставлення до  держави. «Герої Небесної Сотні  спонукають нас до справ в ім’я нашої держави – України, адже  пролита ними кров не повинна бути марною»- зазначив очільник.

   Також  митцями Копичинецького центру культури і дозвілля був відтворений  уривок подій на майдані.

   На виставці демонстровано і картини уродженця села Яблунів, який проживає у Києві, Степана Ядловського.

Гусятинська РДА

Переглядів: 662 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Сокіл  
0
о сагайдачок, через таких як він і виник майдан і революція гідності. на смітник історії його і всю екс-регіонівську свиту, кров наших героїв на ваших руках покидьки

Ім`я *:
Email *:
Код *: