Головна » 2017 » Лютий » 17 » 20-річний ювілей геріатричного центру в м. Копичинці
18:34
20-річний ювілей геріатричного центру в м. Копичинці

  Вчора у геріатричному центрі в м. Копичинці відбулося справжнє свято. Районне керівництво Віталій Батіг та Василь Бойчук, народний депутат України Микола Люшняк, міський голова Копичинець Павло Лосик розділили урочисту мить з нагоди 20-річчя з дня створення відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

  Також на свято до стареньких завітали заступник начальника управління організації надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Смолій, голова обласної  профспілки працівників соціальної сфери Роман Ящищак, колишній директор територіального центру Галина Демидась, колишній Копичинський голова Ярослав Білиця.

  Гостей з районну та області зустріли Оксана Добровольська, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Ганна Бейзор, завідуюча відділенням.

  У геріатричному відділенні панує атмосфера сімейного затишку, комфорту, тут старенькі створюють сім’ї, пишуть вірші,  вишивають, співають та свято бережуть спогади та свої історії.

  Сьогодні у домі людей похилого віку звучало багато побажать, хороших слів, теплих спогадів та українських пісень.

  Місцевий священнослужитель Ігор Середа (УГКЦ) благословив стареньких та усіх присутніх на міцне здоров'я та добру долю.

  Народний депутат України Микола Люшняк зазначив, що одна з важливих оцінок суспільства є відношення до людей похилого віку, до тих, хто з деяких причин  залишився без домашнього догляду та опіки. «Тут зберігаються українські традиції та цінності», - вважає Микола Володимирович.

  Віталій Батіг, голова райдержадміністрації,  дякував персоналу, який щодня докладається своєю працею, любов'ю, вмінням до того, щоб створити максимально комфортні умови для усіх проживаючих. Віталій Степанович відзначив, що завдяки конструктивній співпраці різних рівнів державної влади  вдалося зміцними матеріально-технічну базу закладу.  

  Від імені райдержадміністрації та районної ради за вагомий внесок у заснування та організацію роботи відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та з нагоди 20-річчя створення закладу вручено подяки Ганні Бейзор, Ярославу Білиці, Оксані Добровольській та Миколі Пилипову.

  Зі словами вітань до поважних людей цього святкового дня звернулися голова районної ради Василь Бойчук, Копичинський міський голова Павло Лосик, заступник начальника управління організації надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Смолій, голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Роман Ящищак.

  Під час заходу звучали українські народні пісні, своїм виступом присутніх потішив народний аматорський колектив Копичинецького центру культури та дозвілля «Любисток».

Голова райдержадміністрації оглянув нещодавно придбані товари (бойлер, морозильну камеру, пральну машину, сушку, газову плиту), кошти на які виділено із державних коштів соціально-економічного розвитку.

Гусятинська РДА

Переглядів: 814 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: