Головна » 2017 » Лютий » 1 » Копичинецька бібліотека для дорослих отримала ноутбук та мультимедійний проектор
17:02
Копичинецька бібліотека для дорослих отримала ноутбук та мультимедійний проектор

    В ході робочої поїздки в м. Копичинці, голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом із заступником голови Надією Галябардою побував  у міській бібліотеці для дорослих.

   Бібліотечна установа розташована в приміщенні «Народного  Дому» і   є  архітектурною пам'яткою XIX століття.  На сьогодні у  бібліотеці функціонують відділи: абонемент, читальний зал, юнацький відділ,  Інтернет-Центр.

   Екскурсію районному керівництву залами міської бібліотеки провела завідуюча даної установи Оксана Благута. Вона розповіла про цікаве бібліотечне життя, активну юнацьку молодь,     надбання та неодноразові здобутки в бібліотечній галузі.

   Віталій Батіг зазначив, що завжди готовий підтримати та прийти на допомогу кожному, хто готовий працювати на благо наших краян. Саме тому голова райдержадміністрації цього дня завітав у бібліотеку не з пустими руками, у подарунок він привіз ноутбук та мультимедійний проектор, щоб працівникам та читачам бібліотечної установи додати ще більшої  снаги до нових звершень. Віталій Батіг зазначив, що культурну сферу потрібно підтримувати, адже кожна бібліотека є еталоном духовного виховання.

   Попри приємні моменти обговорили низку проблемних питань. Так, на сьогодні першочергова потреба виникла у заміні вікон на металопластикові. Дахова покрівля перебуває у вкрай аварійному стані, потребує перекриття. На черзі – утеплення фасаду будівлі. Про це та інші актуальні питання йшлося під час розмови голови райдержадміністрації Віталія Батога, Копичинецького міського голови Павла Лосика та керівника бібліотеки для дорослих Оксани Благути. Завдяки співпраці міської та районної влади Копичинецька міська біблотека для дорослих очікує подальших змін та оновлення.

Гусятинська РДА

Переглядів: 458 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: