Головна » 2015 » Червень » 5 » Говорили про продовження капітального ремонту дороги по вулиці Шашкевича в місті Копичинці
15:37
Говорили про продовження капітального ремонту дороги по вулиці Шашкевича в місті Копичинці

  Голова районної державної адміністрації Віталій Батіг провів робочу зустріч з Копичинецьким міським головою Володимиром Пеляком.

 Обговорювали питання можливості продовження проведення капітального ремонту дороги по вулиці Шашкевича в місті Копичинці. Від депутатів Копичинецької міської ради поступило офіційне звернення, в якому викладене прохання посприяти у виділенні коштів на проведення вищевказаних робіт. Адже на даній вулиці розташована церква Воздвиження Чесного та Животворящого Хреста Господнього - одна з найдавніших храмів Тернопілля, пам’ятка архітектури національного значення.. Хрестовоздвиженська церква є унікальною святинею, має релігійну та туристичну привабливість не лише для району, але й для краю в цілому.

   Володимир Стефанович зазначив, що капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шашкевича розпочався ще в 2010 році з щебеневого покриття, у 2012 році було покрито 150 метрів дороги чорним щебенем, з необхідних 850 метрів. Уже протягом трьох років жодних ремонтних робіт не проводиться, тому може бути втрачене ще й  те покриття, яке залишилося.

   Віталій Степанович запевнив, що дане питання візьме під особистий контроль.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 308 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: