Головна » 2016 » Червень » 7 » Голова Тернопільської облдержадміністрації відвідав Копичинецьку виправну колонію
16:48
Голова Тернопільської облдержадміністрації відвідав Копичинецьку виправну колонію

   Сьогодні Копичинецьку виправну установу спільно із начальником управління ДПтС України в Тернопільській області полковником внутрішньої служби Андрієм Шацьким  відвідав Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.


   Метою візиту була  - ознайомлення з умовами тримання засуджених, додержання їх конституційних прав. Степан Барна ознайомився з діяльністю установи, оглянув виставку виробів її підприємства.   Також під час відвідування Голова ОДА мав можливість ознайомитися з умовами проживання засуджених, матеріальним,  медико – санітарним та комунально – побутовим забезпеченням установи, а саме відвідали медичну частину установи, їдальню, клуб установи, молитовні кімнати.
   Під час здійснення обходу та спілкування із засудженими скарг на умови тримання, харчування, медичне обслуговування та комунально-побутове забезпечення не надходило.
   За результатами відвідування було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшої співпраці щодо замовлення на виробництві установи для потреб області виробів які виготовляються силами засуджених.
   Супроводжував  очільника області в ході візиту в установу голова районної державної адміністрації Віталій Батіг.

Гусятинська РДА

Переглядів: 293 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: