Головна » 2017 » Червень » 4 » ФК «Тернопіль-Педліцей» та ФК «Копичинці» зіграли внічию
19:20
ФК «Тернопіль-Педліцей» та ФК «Копичинці» зіграли внічию

   Сьогодні, 4 червня, відбуваються матчі 7-го туру чемпіонату Тернопільській області з футболу в першій лізі. Центральним поєдинком по праву вважається зустрічі між твердим середняком – ФК «Тернопіль-Педліцей» та командою, яка веде боротьбу за призові місця – ФК «Копичинці». Цікавий і багатих на гольові моменти поєдинок, завершився внічию – 0:0.

   Протягом всієї зустрічі перевагою володіли гості – футболісти ФК «Копичинці», а господарі – молоді ліцеїсти намагалися діяти на контратаках.

   На початку матчу Олександр Крохмалюк вивів віч-на-віч з воротарем ліцеїстів Ігоря Сливку, але той пробив повз ворота. Незадовго Сергій Рибак пройшов по лівому краю атаки і виклав м’яча на капітана ФК «Копичинці» Андрія Шпака, але той з близької відстані пробив вище воріт. Схожу комбінацію з прострілом на ближню штангу, замикав той самим Шпак, але цього разу капітан гостей пробив поруч зі стійкою. Ліцеїсти мали використовувати помилку Крохмалюка, однак втікаючи від суперників, форварда господарів Дениса Параїла таки наздогнав один з оборонців гостей і ліквідував потенційний вихід на одного воротаря ФК «Копичинці» Володимира Черниша.

   На початку другого тайму Роман Клак перебуваючи під гострим кутом, намагався перекинути м’яча через кіпера ФК «Тернопіль-Педліцей» Василя Федину, але у рамку не влучив. В зворотній атаці капітан ліцеїстів Роман Волохатий пробив зі лінії штрафного майданчика вище воріт. Гості відповіли ударом від Андрія Шпака. Захисники господарів вибили м’яча фактично з порожніх воріт. А після кутового Роман Клак влучив у поперечину. Дуже небезпечним був удар зі штрафного Олександра Крохмалюка – кіпер гостей у красивому стрибку перевів м’яча на кутовий.

   Так, у атаках гостей завершився цей цікавий матч. Ліцеїсти зуміли втримати свої ворота на замку, тим самим здобули одне очко. Гості ж, очевидно, його втратили, адже мали набагато більше нагод, щоб перемогти.

ФК «Тернопіль-Педліцей» – ФК «Копичинці» – 0:0

4 червня. Тернопіль. Стадіон «Педуніверситет». 100 гл. +25 град.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти: Ігор Скуба (Скалат), Анатолій Пенцак (Теребовля).

Делегат-спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК «Тернопіль-Педліцей»: Федина, Римар, Шимчишин (Гром’як, 83), Лебідь (Федак, 78), В. Івегеш, Параїл, Щебивовк, Пророчук (Подлецький, 53), Томич, Волохатий-к, Роман.

ФК «Копичинці»: Черниш, Сагайдак, Скорейко, Гондз, Чепига, Сокіл (Пинило, 80), Крохмалюк, Клак (Мороз, 63), Сливка, Рибак, Шпак-к.

Попереджені: С. Римар (70), Н. Пророчук (72), І. Шимчишин (74), Н. Мороз (78), С. Рибак (89), Д. Гром’як (90+3).

ФФТО

Переглядів: 407 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: