Головна » 2013 » Травень » 8 » Фінальні ігри з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" стартують у Копичинцях
19:16
Фінальні ігри з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" стартують у Копичинцях
8 травня, в Копичинцях Гусятинського району пройдуть фінальні ігри з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" серед спорстменів 1999 року народження. Зустрічатимуться переможці зональних футбольних баталій. Такі змагананя відбувалися в області 29 квітня-1 травня.

Так, у першій групі, в якій брали участь Підволочиський, Кременецький та Шумський райони до фіналу вийшла команда Підволочиського району. У другій групі, в якій змагалися Гусятинський, Теребовлянський та Тернопільський райони, перемогла учні Копичинецької ЗОШ. У третій групі серед Бережанського, Зборівського та Козівського районів до фіналу потрапили школярі Козівського району.

Треба зазначити, що представники Лановецького, Збаразького, Заліщицького, Борщівського, Чортківського, Бучацького, Підгаєцького районів та міста Тернополя не зуміли відрядити на змагання у цій віковій категорії свої команди. Так, у четвертій групі до фіналу без боротьби долучилась команда Монастириського району.

Отже, сьогодні за звання кращої футбольної команди на призи клубу "Шкіряний м'яч" змагатимуться футболісти 1999 року народження із Підволочиська, Козови, Монастириська та Копичинець, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Спорт Тернопільщини
Переглядів: 445 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: