Головна » 2016 » Травень » 31 » «День відкритих дверей» відбувся у Копичинській виправній колонії (№ 112), що на Тернопільщині
13:10
«День відкритих дверей» відбувся у Копичинській виправній колонії (№ 112), що на Тернопільщині

 У Копичинській виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) відбувся «День відкритих дверей». В цей непростий і нелегкий для держави та її громадян час рідні знайшли можливість відвідати своїх синів, чоловіків, братів.
  Основна мета проведення даного заходу - ознайомлення громадськість з порядком і умовами відбування покарання засуджених та матеріально-побутовими умовами їхнього проживання, а також змінити уявлення близьких засуджених до умов позбавлення волі.
  Захід розпочався із виступу заступника начальника колонії майора внутрішньої служби Олександра Окрушка, який розповів родичам засуджених про історію установи та її завдання, які стоять перед адміністрацією.


  Огляд установи розпочався із відвідування медичної частини установи. Після чого гості відвідали їдальню, банно-пральний комбінат, клуб установи, молитовні кімнати. Всі охочі мали можливість скуштувати страви якими харчуються засуджені.
  Також присутні відвідали приміщення гуртожитків, в яких проживають засуджені, де мали можливість поспілкуватись із своїми рідними, оглянути їх спальні місця та умовами проживання. Приємне враження справила чистота і охайність кімнат гуртожитку.
  Після проведеної екскурсії відбулася зустріч родичів засуджених з адміністрацією установи, під час якої співробітники відповідали на запитання, які цікавили гостей, вислухали їх думки та побажання.
  За результатами відвідування приміщень та території Копичинської виправної колонії (№ 112) рідні засуджених залишились задоволені побаченим та подякували керівництву, персоналу установи за проведену екскурсію та повсякденну клопітку роботу.

Орест Савка,
психолог відділу СВПР
Копичинської виправної колонії (№ 112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Переглядів: 310 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: