Головна » 2016 » Травень » 30 » День Героїв відбувся в Копичинцях
17:35
День Героїв відбувся в Копичинцях

  29 травня 2016 року в м.Копичинці, на площі перед Центром культури і дозвілля, відбулися  урочистості з нагоди  Дня Героїв.  Це свято  встановлене на честь українських вояків – борців за свободу, лицарів Київської Русі, козаків часів Гетьманщини, повстанців, українських Січових стрільців і воїнів армій УНР та УПА, українських солдатів Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні та АТО і простих українців, які ризикували своїм життям заради майбутніх поколінь усіх  тих, хто постраждав заради самостійності нашої держави.

  На майдан  зійшлися представники влади, школярі, учасники визвольних змагань, учасники війни на сході України, громадськість міста.

  Спільну молитву  відслужив парох Копичинецької Церки Воздвиженння Чесного Хреста о.Руслан Корнят

  Пам'ять загиблих в АТО вшанували хвилиною мовчання.

  Перед присутніми виступили Копичинецький  міський голова Павло Лосик, голова районної ради Василь Бойчук,   заступник голови райдержадміністрації  Надія Галябарда. Виступаючі відзначали, що    з героїзму кращих синів України постала сучасна держава, тому ми повинні свято шанувати тих, хто загинув за неї,   тих, хто сьогодні воює на сході України та слугує прикладом для молодого покоління

  За вагомий внесок у розвиток господарської та соціальної інфраструктури міста, його розбудову, активну благодійну,педагогічну,громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та служіння народу міський голова Павло Лосик вручив  ВІДЗНАКИ Савці Богдану Михайловичу та Гуменюк Любові Максимівні.

  Свято супроводжувалося патріотичними піснями у виконанні «народного» аматорського гурту «Земляки» та поетичними композиціями   «народного» аматорського театру поезії «Слово».

Гусятинська РДА.

Переглядів: 282 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: