Головна » 2016 » Вересень » 28 » 70 років від дня заснування Копичинського сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку
16:34
70 років від дня заснування Копичинського сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку

 Минуло 70 років з дня заснування сільськогосподарського технікуму,який свого часу розпочав діяльність в Чорткові,потім на протязі 25 років працював в Копичинцях, а в 1988 році був об’єднаний з Заліщицьким радгоспом-технікумом.

   З цієї  нагоди в Копичинцях була проведена зустріч випускників всіх поколінь, які колись навчались, здобуваючи професію бухгалтера чи економіста в цьому місті. Ініціаторами такої зустрічі стали М.М.Коцупатрий, І.М.Музичка та С.М.Черниш – знані випускники Копичинського технікуму, які не тільки досягли значних професійних висот, а й займають активну життєву позицію. Того дня зал Копичинського Центру культури і дозвілля був заповнений майже вщент. 

   На зустріч прибули представники більшості років випусків. Тепло, по-родинному пройшла ця зустріч. З вітальним словом та історичною довідкою виступив директор Заліщицького агроколеджу В.С.Глова, а також колишній директор Копичинського технікуму Я.І.Федорович, мер м. Копичинці П.С.Лосик, колишні викладачі О.К.Підвисоцька та О.С.Гладка. Виступили випускники, а нині науковці, викладачі вузів М.М.Коцупатрий та В.А.Дерій, підприємець С.М.Черниш.

   Активним організатором зустрічі став колектив ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», який свого часу і прийняв у свій колектив викладачів та студентів Копичинського технікуму бухгалтерського обліку. На сцені протягом всього вечора був вокальний ансамбль «Браво». А концертну програму яскраво доповнили виступи художніх колективів Копичинського Центру культури і дозвілля. Провели вечір ведучі Б.П.Зарівна та І.П.Сагайдак, які працювали в Копичинцях, а продовжують навчати студентів в Заліщиках. У фойє була  розгорнута  виставка Заліщицького агроколеджу з представленням  книг М.В.Сопилюка та презентацій спеціальностей, по яких проводиться підготовка студентів в Заліщиках. До організації зустрічі прилучилося немало активістів та організацій, тому і пройшла вона на високому рівні.

Юрій Війтик - викладач

 

Переглядів: 539 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: