Головна » 2015 » Листопад » 17 » Чотирьох майбутніх солдатів із Копичинець урочисто провели до лав Збройних Сил України
11:49
Чотирьох майбутніх солдатів із Копичинець урочисто провели до лав Збройних Сил України

   Сьогодні голова райдержадміністрації Віталій Батіг прийшов привітати юнаків, які незабаром одягнуть військову форму. Урочистості розпочато із підняття державного стягу та звучання Державного Гімну України.
  Усі присутні, на чолі з священннослужителем православної громади о.Іваном, молилися за міцне здоров’я призовників,  їх легку службу, за Божу підтримку у солдатській справі, за мир і спокій на нашій землі, за щасливе повернення додому. У своєму зверненні до юнаків о.Іван зазначив, що ця подія у їх житті є випрбуванням, яке зміцнить їх силу волі, загартує бойовий дух. Священник закликав юнців завжди пам’ятати про молитву, яка берегтиме їх серед усіх негараздів, побажав опіки Матері Божої та заступництва від ангелів-охоронців. Окропленням свяченої води отець благословив на добру службу майбутніх солдатів.


   З напутніми словами перед призовниками виступив очільник району Віталій Батіг. Він  насамперед подякував їм за мужність,  за те, що знайшли у собі сили виконати свій громадянський обов’язок – служити  в Збройних Силах України. Віталій Степанович зазначив: «Сьогодні Українська армія проходить час трансформації, армія повинна бути міцною, надійною, адже без армії немає держави».

   Районний керівник кожного особисто привітав, потис руку та від усієї душі побажав хлопцям міцного здоров’я та успіхів у майбутній службі.
Усі юнаки є уродженцями м.Копичинці, перед визначенням постійного місця служби вони проходитимуть навчання у військових частинах.

   Зіновій Штокол прийшов провести сина у далеку дорогу. Батько із хвилюванням у голосі та сльозами на очах розповідає, що Тарас - єдиний син у сім’ї, єдина радість та надія. Тато сподівається, що  син  стане справжнім захисником нашої держави та буде надійною опорою як своїй родині так і Батьківщині.

Гусятинська РДА

 

Переглядів: 331 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: