Головна » 2017 » Жовтень » 05

   Голова райдержадміністрації Віталій Батіг   разом із заступником голови райдержадміністрації Надією Галябардою побували у Копичинецькому стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

   Тут, для літніх людей з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку відбулися урочисті заходи.

   Віталій Батіг у своєму вітальному слові колективу і підопічним стаціонарного відділення зичив добра, здоров’я,  сил і натхнення для хороших справ. Віталій Степанович дякував персоналу за бездоганне виконання своїх обов’язків, за те, що щодня дарують свою любов, увагу та опіку людям поважного віку.

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Nichlav | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

   З нагоди 75-ї річниці утворення  УПА, Дня Українського козацтва та Дня Захисника України сьогодні у Копичинецькому лісі неподалік меморіалу воїнам УПА відбувся районний змаг соколів та козаків. На місці проведення патріотичного заходу побували голова райдержадміністрації Віталій Батіг та заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда.

   У програмі змагу: урочистий збір-ритуал, стройовий вишкіл та конкурсна програма. Показати своє вміння та майстерність у районному змагу сокільських чот і козацьких куренів прибули представники із усіх шкіл району.

   Віталій Батіг, вітаючи юних козаків, зичив їм цікавих змагань та достойних перемог.

   Юнаки продемонстрували добру підготовку, зл ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Nichlav | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)